Serwuj pyszności podczas NaPowietrzACZa Kultury

Płocki Ośrodek Kultury i Sztuki zaprasza branżę gastronomiczną do udziału w naPowietrzACZu Kultury. Mamy miejsce, infrastrukturę, potrzebujmy tylko Was i Waszych pyszności!

Mimo trudnych czasów, całe zeszłoroczne wakacje udało nam się spędzić z kulturą na świeżym powietrzu podczas NaPowietrzACZa Kultury. W trakcie pierwszej edycji naszych weekendowych spotkań na terenie boiska POKiS dobrze bawiło się z nami wielu uczestników, było wiele różnych atrakcji, koncertów, warsztatów i animacji. Wszyscy zaznaliśmy trochę normalności i wolności. Również i w tym roku chcemy to powtórzyć. W jeszcze lepszej wersji. Aby to się udało potrzebujemy dobrze nakarmić uczestników naszych wydarzeń. Zwracamy się zatem do Państwa z prośbą o udział w tegorocznej edycji NaPowietrzACZa Kultury i wzbogacenie swoją obecnością naszej strefy gastronomicznej.

W tegorocznej edycji NaPowietrzACZa będziemy spotykać się przez całe wakacje, podczas tematycznych weekendów. Strefa gastronomiczna będzie organizowana w każdą niedzielę NaPowietrzACZa w dniach: 27 czerwca, 4 lipca, 18 lipca, 1 sierpnia, 15 sierpnia oraz 29 sierpnia. Koniecznością jest zachowanie zasad reżimu sanitarnego (przygotowywanie i wydawanie posiłków), zgodnie z aktualnymi wymogami sanitarno-epidemiologicznymi dla imprez plenerowych.

Jako Organizatorzy, ze swojej strony zapewniamy Państwu wyznaczony i wygrodzony teren na potrzeby cateringu bezpośrednio przylegający do terenu imprezy oraz przyłącze energetyczne z zabezpieczeniem 32A z wyłącznikiem przeciwprądowym, w jednym punkcie, bezpośrednio przy strefie cateringowej. Wszelkie niezbędne przedłużacze od głównego przyłącza o odpowiedniej długości po stronie Wykonawcy. Przedłużacze 230V muszą być trójżyłowe (L, N, PE) i bezwzględnie sprawne.


W przypadku chęci zgłoszenia uczestnictwa prosimy o kontakt z Działem Imprez POKiS
 pod numerem telefonu: 24 366 43 40 lub adresem mailowym: staniszewski@pokis.pl. 

0

Start typing and press Enter to search